Counter-Strike 1.6 Warzone Hell

Counter-Strike 1.6 Warzone Hell - www.CS16Warzone.Eu

Counter-Strike 1.6 Warzone Hell, aduce îmbunătățiri atât pe partea de grafică cât și pe partea de gameplay. Jocul este echilibrat și merită jucat. Jocul măsoara 530 mb datorită resurselor mai noi și poate fi descărcat în format-ul .exe (executabil) sau .rar (arhiva).

În acest joc vă puteți juca online sau în rețea . De asemenea veți găsi o serie de servere și în cs la secțiunea Find Servers – Internet pentru a vă putea juca pe ele. În Counter-Strike 1.6 Warzone Hell la Find Servers – Internet veți găsi atât servere Românești cât și străine, pentru a putea găsi un server pe care să nu aveți lag chear dacă sunteți din altă țară . Puteți face cereri de admin și puteți obține acces foarte usor. Dacă vă place foarte mult jocul Counter Strike, vă puteți face propriul server, gazduit la firme de jocuri, pentru că acum, un server de 32 sloturi poate costa chiar și 5 euro pe lună. Puteți fi propriul owner și aveți șanse să câștiga donații de la admini.

Despre Counter Strike în sine, se pot spune multe, faptul că este un joc vechi dar încă este jucat și că arată ca o capodoperă. Acțiunea se leagă de cele două echipe combatante care se luptă pentru atingerea obiectivului sau eliminarea tuturor inamicilor din echipa adversă.

Principalele atribuții ale jocului Counter-Strike 1.6 Warzone Hell :

  • Fără Lag.
  • Fără Buguri.
  • FPS Excelent.
  • Descărcarea rapidă a hărților, sunetelor, texturilor, etc.
  • Fără reclame.

Imagini din Counter-Strike 1.6 Warzone Hell :
Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell Counter-Strike 1.6 Warzone Hell

Pentru a juca Counter-Strike 1.6 Warzone Hell, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Memorie Ram: 1 GB
  • Placă Video: 1 GB
  • Spațiu pe Hard Disk: 1.5 GB

Video din Counter-Strike 1.6 Warzone Hell !

Fișier-ul a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca Counter-Strike 1.6 Warzone Hell - Buton 1 Executabil Descarca Counter-Strike 1.6 Warzone Hell - Buton 2 Arhiva

Echipa cs16warzone.eu, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Distribuie prin:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.